Skip to content
Employer Branding film
Employer Branding film

Employer branding film

new_employer

Ansatte som brand

Der kan være mange sjove og interessante medarbejder i jeres virksomhed, som vil være et godt billede på organisationen udadtil. Vi oplever tit at komme ud til lune, charmerende og sjove mennesker, der fungerer rigtig godt som ansigt på en virksomhed. Jo mere folk ved om en organisation og de ansatte, jo mere tiltro opbygges der også til brandet som helhed.

Som oftest vil vi finde en hovedkarakter og dykke ned i den persons hverdag. Vi vil gerne se hovedkarakteren i aktion og i interaktion med sine kollegaer – det skal give et positivt indtryk af hverdagen i virksomheden. Samtidig skal vi også finde frem til en autentisk og ærlig fortælling, så filmen fremstår med stor troværdighed.

Der kan også opstå begivenheder, hvor ansatte er specielt relevante, og derfor fortjener at blive portrætteret. Det kunne for eksempel være i anledningen af et jubilæum eller på baggrund af en flot indsats eller et flot resultat.

Individuelle film med de ansatte

Hvis du gerne vil have nuværende og potentielle kunder til at kende dine ansatte, kan de få en introduktionsfilm hver. Denne slags Employer branding film kan være en mulighed for virksomheder, hvor deres ansatte har personlig kontakt med kunder, og derfor gerne vil opbygge tillid til nuværende og potentielle kunder. For eksempel ejendomsmæglere, bankmænd eller tandlæger.

Det smarte ved individuelle film til de ansatte er, at vi ofte vil kunne lave filmene billigere som en pakkeløsning. Mange medarbejdere er samlet på én arbejdsplads, og på den måde bruger vi mindre tid på transport, opsætning og optagetid.

Der er mange muligheder, men uanset hvad virker det enormt sympatisk, at en virksomhed bruger ressourcer på at vise hvor seje deres medarbejdere er.

Employer branding og film strategi

Her er en film om Employer Branding, som forklarer hvordan Instafilm tænker at den bedste proces burde forløbe. For  Jesper giver sit besyv om hvordan Instafilm kan bringe mere værdi ind i jeres marketing strategi.

Så, hvordan ser jeres content video marketing ud langsigtet på den store skala?

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit