Skip to content
Explainerfilm
Explainerfilm

Explainerfilm

new_muppet

En Explainer film viser helt lavpraktisk, hvordan et produkt, et system eller en ydelse fungerer. Den slags film må gerne være sjov og kæk i sit udtryk, så interessen ikke slipper op – som den tit kan gøre, når det gælder instruktioner.

Explainer film bruges i forskellige tilfælde. Det kan for eksempel være, at en virksomhed på Fyn gerne vil vise hvordan de producerer rygeost, fordi det kan være interessant at følge processen. I disse tilfælde vil vi ofte give filmen et dokumentarisk og autentisk præg, der gør processen mere spændende og hyggelig at følge med i. En Explainer film kan også være mere praktisk-orienteret til produkter, hvor kunden eller brugeren har behov for at vide, hvordan de bruger deres boremaskine eller samler deres møbel, når de har købt det.

Rent produktionsmæssigt laver vi Explainer film på to forskellige måder: Med animation og uden animation. De to typer af explainerfilm som vi laver, er gode på hver sit område og sammen vurderer vi, hvad den bedste løsning for jeres virksomhed vil være.

Animation

Vi tilbyder Explainer film med animation som et understøttende element. Dette giver et frisk udtryk, og kan ofte gøre instruktioner lettere spiselig.

Hvis der ønskes animation som understøttende element bruger vi ofte grafik til at understrege vigtige tal eller pointer. Det kan ofte bare være nok med almindelig grafik, altså et lille tekststykke eller nogle bestemte tal eksemplificeret meget enkelt. I andre tilfælde bruger vi animationer, i fuld skærm eller i sammenspil med de normale filmoptagelser på skærmen.

Uden animation

Lidt i stil med SoMe story, kan en Explainer film eksekveres som en minidokumentar – forstået på den måde, at det ”bare” er en hovedkarakter der giver instruktioner, hvilket vil sige at det ikke kræver et stort administrativt forarbejde. Det giver tryghed, at et rigtigt menneske i normale omgivelser viser, hvordan noget fungerer i praksis. Dette er samtidig også billigere at få produceret en Explainer film med animation.

Explainer film for EAL

Her er en film, som vi har lavet for EAL – Erhvervsakademiet Lillebælt, som havde brug for en video, der kunne vise deres ansatte hvilke undervisningsfaciliteter stedet råder over.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit