Profilfilm
Profilfilm

Profilfilm

Profile

Fortæl jeres historie med en Profilfilm

En profilfilm portrætterer virksomheden og dens medarbejdere. Hermed får I et visitkort, der på få minutter formidler virksomhedens visioner, værdier samt medarbejdernes personligheder. Der er flere gode årsager til at anvende en profilfilm for virksomheden. Den fanger netop kunden samt eksponerer på en effektiv måde jeres værdigrundlag og identit. Samtidig er en profilfilm velegnet til at skabe øget synlighed og større tillid blandt potentielle kunder og samarbejdspartnere.

En profilfilm er en professionel måde at brande virksomheden og dens medarbejdere. Den fungerer som et effektivt præsentationsmateriale, da den netop kan anvendes til at fortælle gode historier. Endvidere er en profilfilm også godt fungerende internt. Fortæl på en kort film en dynamisk historie om virksomheden, alle medarbejderne eller hver enkel medarbejder, der vil influere på følelser.

Der er mange gode måder at fortælle en god historie på. Nedenunder har vi listet nogle væsentlige punkter om, hvorfor en profilfilm af medarbejdere, virker effektivt.

Profilfilm til at brande medarbejdere

Der kan være mange sjove og interessante medarbejder i din virksomhed, som vil være et godt billede på organisationen udadtil. Vi oplever tit at komme ud til lune, charmerende og sjove mennesker, der fungerer rigtig godt udadtil som ansigt på et brand. Jo mere folk ved om en virksomhed og de ansatte, jo mere tiltro opbygges der også til brandet.

Standard Profilfilm

Hvis du gerne vil have nuværende og potentielle kunder til at kende dine ansatte, kan de få en introduktionsfilm hver. Denne slags profilfilm kan være en mulighed for virksomheder, hvor deres ansatte skal have personlig kontakt med kunder, og derfor gerne vil opbygge tillid til nuværende og potentielle kunder. For eksempel ejendomsmæglere, bankmænd eller tandlæger.

Det smarte ved en profilfilm er, at vi ofte vil kunne lave filmene billigere, fordi mange medarbejdere er samlet på én arbejdsplads, og vi på den måde bruger mindre tid på transport og opsætning.

Profilfilm til specielle begivenheder

Der kan opstå begivenheder, hvor ansatte er specielt relevante, og derfor fortjener at blive portrætteret. Det kunne for eksempel være i anledningen af et jubilæum, på baggrund af en speciel flot indsats eller et flot resultat.

Der er mange muligheder, men uanset hvad virker det enormt sympatisk, at en virksomhed bruger ressourcer på, at vise hvor seje deres medarbejdere er.

Nedenunder ses en profilfilm vi producerede til vores egne sociale medier, da en vellidt kollega desværre stoppede i virksomheden.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno