Reklamefilm
Reklamefilm

Reklamefilm

new_megaphone

Boost dit salg med en god Reklamefilm

Vil du gerne influere på følelser og behov hos dine kunder, så overvej en professionel reklamefilm.

En reklamefilm er en kort film med et stærkt gennemtænkt og visuelt salgsbudskab der ikke kan improviseres ligesom en SoMe Story. Det er en film der målretter sit budskab mod en særlig målgruppe og er ofte tiltænkt en konkret kampagne eller et produkt med øje for at øge salget eller styrke et brand image.

Derfor kræver det, at en reklamefilm skal planlægges, castes, skrives, klippes og filmes på en helt bestemt og prædefineret facon. Den kan produceres til TV, biograf, hjemmeside, sociale medier, intern brug – ja, stort set til alle platforme. Hos Instafilm har vi en stor ekspertise indenfor reklamefilm på alle sendeflader. Det eneste det kræver, er en god og vedvarende dialog mellem jer og os.

Reklamefilm med en kort varighed

Da en reklamefilm fortælles i en kort film, har de oftest en varighed mellem 30-60 sek. Det forudsætter et grundlæggene benarbejde og det er væsentligt, at budskabet bliver klart formidlet.

Nedenunder ses en reklamefilm, som vi producerede for Odense Internationale Film Festival. Den kørte i biografer op til festivallens begyndelse med stor succes.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno