SoMe Story
SoMe Story

SoMe story

Golden_instafilm

Fremstå autentisk og troværdig med SoMe Story film

Instafilm bliver i langt de fleste tilfælde tilrettelagt de sociale medier. På de sociale medier, hvor det kræver meget at få folks opmærksomhed – og hvor muligheden for at fravælge eller ignorere reklamer er stor – er det vigtigt, at ens reklamefilm ikke ligner typiske, corporate reklamevideoer.

Man skal tilbyde brugerne en lille ‘oplevelse’, før at de bliver interesserede i din virksomhed, da de typisk ikke har nogen interesse i at interagere med din reklamefilm, hvis den netop skriger REKLAME!

Vi kalder dette produkt en SoMe story, fordi det er en minidokumentar, der tager udgangspunkt i en rigtig historie med rigtige mennesker. På den måde bliver din virksomhed og medarbejdere fremstillet autentisk og troværdig.

Some Story baseret på humor

En SoMe storys forløb kræver ikke meget planlægning. Det eneste der skal være styr på inden optagelserne er et emne, hvor og hvornår filmen skal optages, samt hvem der skal være med i filmen. Det der gør en SoMe story film troværdig, er netop, at den ikke virker iscenesat, og det er her, denne filmtype differentiere sig fra en rigtig reklamefilm som produkt.

En reklamefilm er direkte målrettet mod en specifik målgruppe og kan derfor ikke improviseres på samme måde som en SoMe story film. En rigtig reklamefilm kræver derfor et større benarbejde samt den skal filmes på en helt særlig måde, da den fremgår på nogle helt andre sendeflader. Læs mere om en reklamefilm og hvad denne kræver her.

I mange tilfælde bruger vi en humoristisk vinkel til at gøre SoMe story filmen underholdende og let spiselig. Humor appellerer til brugere på samme måde som en sjov ven gør. Den man griner sammen med, kan man – som regel – også godt lide!

Nedenunder ses en SoMe story film, vi lavede for Finax i samarbejde med forfatter og blogger Ditte Julie Jensen. Selvom det er en reklamefilm, giver den stadigvæk seeren en sjov og autentisk oplevelse, og bliver derfor ikke opfattet som en påtrængende reklame.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno