Genrer
Genrer

Genrer

Oplev vores forskellige genrer i menuoversigten

Instafilm kommer i alle farver og udtryk – det kommer lige an på den genre, du gerne vil ha’. I menuoversigten oplever du alsidige genrer, så du kan få inspiration til din næste film. Om du vil have humor, corporate, kreativitet eller seriøsitet – alt kan lade sig gøre 😉

Vi kender typen!

Du kan finde ud af, hvad vi har lavet for virksomheder/organisationer som din. Nedenunder finder du kundetyperne og eksempler fra helt små virksomheder op til de helt store spillere.
Vi tilbyder film til alle – på tværs af størrelse, ønsker og behov! 

Kulturelle organisationer

Det er oplagt for kulturelle organisationer at få produceret film, der formidler deres kreative, fortællende og visuelle indhold. Det giver altid et fantastisk resultat, når vi er ude hos denne slags kunder, fordi der er så meget at udtrykke på film! Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en kulturel organisation.

Kunde: OFF – Odense Film Festival

Offentlige institutioner

I 2018 blev vi officielle leverandører af film til Odense Kommune. Siden da har vi leveret en masse film til offentlige institutioner, og har fået rigtig stor erfaring med disse typer samarbejder. Vi leverer alt fra mindre børnehavefilm, til helt store produktioner i forbindelse med store, kommunale kampagner. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en offentlig institution.

Kunde: Odense Kommune

Store virksomheder

Store virksomheder har tit behov for samme produkter som små- eller mellemstore virksomheder. Men ofte er det herfra vi får ønsker om større produktioner, som vi også leverer på. I andre tilfælde er der mere brug for vedvarende, mindre produktioner, og derfor kan vores abonnementer være en passende løsning. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en stor virksomhed.

Kunde: Odense Boldklub

Mellemstore virksomheder

Mellemstore virksomheder har ofte en kommunikations- eller marketingsafdeling, som vi arbejder sammen med. Disse samarbejde fungerer rigtig godt, da kommunikationsmedarbejderne tit har fingeren på pulsen, og ved hvilke interessante ting, der sker omkring virksomheden. Sammen kan vi sørge for, at virksomheden kontinuerligt får produceret vedkommende og relevante film til hjemmeside, sociale medier mm. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en mellemstor virksomhed.

Kunde: Midtfyns Bryghus

Mindre virksomheder

Meningen med Instafilm er, at alle virksomheder skal kunne få leveret kvalitetsfilm, uanset størrelse. Vi har produceret rigtig mange film til mindre virksomheder, fordi vi leverer til en pris, hvor alle kan følge med. Det har givet nogle helt fantastiske film, fordi sammenholdet og stemningen i de mindre virksomheder er så unik. Som oftest gør de mindre virksomheder brug af vores produkter Instafilmen og Quickie. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en mindre virksomhed.

Kunde: Von Finger og Det Fynske Madhus

NGO’er

For de fleste NGO’er er det essentielt at få spredt sit budskab så meget som muligt. Vi har leveret film til mange NGO’er, der omhandler dagligdagen i organisationerne og de formål de arbejder med. Vi har fokus på, at det bliver rørende, inspirerende og oplysende film, som får tilskueren til at stoppe op og tænke. Her kan du se et eksempel på en film, som vi har lavet for en NGO.

Kunde: Blå Kors

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Nicole i dag
nicole_crop