Ærligt & autentisk
Ærligt & autentisk

Ærlige mennesker – Autentiske historier

Hvorfor autentisk?
Det er til enhver tid ærlige mennesker med ægte historier som er med til at skabe forandringer i samfundet. Det er absolut nødvendigt at deres historier bliver hørt og ført ud i lyset. Autentiske film skaber inspiration, forståelse, empati og call-to-action. 

Hvad betegner den autentiske fortælling?
Jeres firmahistorie ligger på en guldgrube af gode fortællinger. Instafilm arbejder med at grave guldet frem og få finpudset historierne så de glimter og skinner.

Hvem er historiefortælleren?
Jeres egne eksperter på området: enten den overbærende chef, de loyale og dygtige medarbejdere eller en kunde med glimt i øjet fortæller deres version og på den måde får I en meget mere autentisk film.

Kaffe & Thehuset

En autentisk fortælling om deres firmahistorie. Med charme, hygge og indlevelse bliver vi draget ind til Kaffe og Thehuset, når vi lytter til fortællingen om en af deres mest velkendte the-blandinger.

Denne juleversion af vores produkt ‘Quickie’ gør at de nemt, hurtigt og billigt kan gøre opmærksom på dem selv i den travle årstid. Der er en simpel handling og et simpelt budskab – perfekt til en Quickie!

Danmarks Forsorgsmuseum

Danmarks Forsorgsmuseum hjælper med at sætte fokus på kvinder som har været i voldelige forhold. 

En hudløst ærlig film som kræver et stort nærvær og en tryghedsskabende tovejs-kommunikation fra både kvinderne og filmskaber for at indgå i en ærlig dialog om et så svært emne. Vold i hjemmet kan være et stort problem at tale om for kvinderne, så filmskaberen må have ekstra stor finføling med hvad kvinderne har mod på at tale om. Vi håber at film som denne nedbryder tabuet og giver andre kvinder mod til at bryde med volden.

Parkinsonforeningen

Netværk for Yngre med Parkinson står bag et projekt med tre kortfilm, der skal sætte ansigt og ord på, hvordan man kan leve et godt liv som yngre parkinsonramt, sygdommen til trods. I denne film følger vi Jette (39) på en helt almindelig dag, mens hun åbent og ærligt fortæller om udfordringer med sygdommen, og hvordan hun har valgt at tackle dem.

Film: Jette

SUF – Den Sociale Udviklingsfond

Med 27 afdelinger der hjælper socialt udstillede i Danmark, har SUF en masse vigtigt arbejde at vise omverdenen. Derfor laver vi film til alle afdelinger, som portrætterer de folk der får hjælp og de ansatte, som gør et kæmpe stykke arbejde.

Film: SUF – Skallen

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80


Eller bliv kontaktet af Nicole i dag
nicole_crop