Corporate
Corporate

Corporate film

Ens identitet er altafgørende som virksomhed. Ens corporate identitet udformer sig på forskellige måder afhængigt af industri, værdisæt og målgruppe. Jeres kunder og fremtidige samarbejdspartnere får indhold som skaber værdi for dem, og det kan knytte et stærkere bånd imellem dig og dem. Instafilm producerer rundvisningsfilm, medarbejderfilm og informationsfilm for at fremvise kunderne jeres særpræg og personlighed. 

Haarslev Industries

Vores filmskaber tog til Estland for at filme for Haarslev Industries, og filmen er et klassisk eksempel på hvordan internationale koncerner vil vise deres bedste side frem. Vores idé med filmen er at rundvisningen på fabrikken foretages af en medarbejder, som har masser af erfaring og giver os et indblik i hvordan den fysiske struktur spiller sammen med de tekniske kvaliteter og faglighed.

Sensohive

Sensohive producerer sensor-løsninger i den industrielle sektor og de har deres app ‘Maturix’ til konstruktionsvirksomheder. Denne video giver et godt indblik i arbejdsmetoden og trin man gennemgår som kunde.

Film: Arbejdsmetode

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
DSCF7113-683x1024cut