Underholdning
Underholdning

Sødt, finurligt, skævt & originalt

Vi er store legebørn på Instafilm, og vores sjæl lægger vi i hver eneste film. I disse film får vi lov til at brede vingerne ud og udfolde filmskabernes kreative idéer – og vi tager jer med hele vejen igennem! I fællesskab udtænker vi planen og I må være lige så involveret som I føler for. Hvis I vil være skuespillere I jeres egne produkioner, så har vi også prøvet det før.

 

 

Odense Hovedbibliotek:
Star Wars

Vores filmskabere er vilde med børn og sci-fi. Kan det kombineres?
Hvis du ser filmen herude til højre, så får du et indblik i hvordan Hovedbiblioteket i Odense fik lavet et super sjovt match, som nok skal få lokket børn ind i alle eventyrene der venter på biblioteket.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel

Instafilm er altid stolte af at blive valgt til at stå for sjove, originale og skæve historier, og når kunderne er friske på at hoppe ud i det sammen med os – det er toppen!

Vi elsker simpelthen når vores kunder er lige så engageret i at fortælle levende historier som vi er. Med et kæmpe stort mod er den folkekære H. C blevet vakt til live af salgschef Thomas hos Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, Odense. Det er virkelig sejt gjort!

Strada:
Christopher konkurrencen

Har du nogensinde vundet noget i en konkurrence? Vi er ret sikre på at du aldrig har været LIGE SÅ glad som fyren her. En film om at drømme virkelig kan gå i opfyldelse – én mand, én konkurrence, én utrolig smittende begejstring – intet kan gå galt…

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80


Eller bliv kontaktet af Nicole i dag
nicole_crop