Instafilmen
Instafilmen
INSTAFILMEN_Ny

Instafilmen

7.999+ moms 

En Instafilm inkluderer en professionel filmskaber, der rykker ud til jer og filmer i én time. Når optagelserne er færdige, sørger vi for at klippe et ‘first cut’. Efterfølgende får dig og dine kollegaer én feedback-runde, hvor I har mulighed for at komme med rettelser. Vi klipper derefter projektet færdigt, og så har I en køreklar film! 

Instafilmen er et godt produkt, hvis I selv har idéen til en film! Hvis idéen allerede er der, kan vi eksekvere med det samme. Har I brug for inspiration, idéudvikling eller en hel filmstrategi tilbyder vi også dette – se her for mere info.

inkl. musik & transport

SOME3

Perfekt til
SoMe og web

Konceptet er udviklet, og bruges hyppigt af vores kunder, til sociale medier og hjemmesider. Instafilmens enkle set-up er perfekt til at sende budskaber ud på disse platforme.

trophy

Mest populært!

’Instafilmen’ er den type film, som vi har lavet allerflest af. Vi er specialister i at producere film ud fra dette koncept.

train

Inkl. transport

Ligemeget hvor i landet en Instafilm skal produceres, er transporten inkluderet i prisen!

Her kan du se eksempler på ‘Instafilmen’

Heiko Stumbeck

Den gamle, traditionsrige optikerkæde Heiko Stumbeck, er gode til at sætte ansigt på deres ansatte og give et indblik i deres arbejde bag facaderne, hvilket ‘instafilmen’ passer rigtig godt til. Vi kommer ud til begivenheden de ønsker at berette om, og så lader vi egentlig billeder og indblandede tale for sig selv – det giver en masse godt materiale at klippe ud fra.

Film: Photoshoot

Vandcenter Syd

Vandcenter Syd laver en masse vigtigt og nødvendigt arbejde, som mange folk typisk ikke er klar over. Derfor har vi lavet en række film for dem om de projekter, som er afgørende for alle beboere i Odense Kommunes hverdag. Den her har vi lavet særligt til sociale medier, med kvadratisk format og grafiske elementer, der understøtter Birgittes pointer.

Film: Sanderum Bassin

Nybolig

I forbindelse med navne-release på Nyboligs erhvervlejemåls-afdeling lavede vi denne film. Filmen fanger den positive stemning fra dagens begivenhed, og er med til at sende det nye navn afsted på en god, varm og sympatisk måde.

Film: Nyt navn

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Nicole i dag
nicole_crop