Cases
Cases

Kunder

 Vi har et hav af forskellige kunder rundt på Fyn og i hele Danmark, som allesammen har forskellige behov. Derfor har vi samlet de forskellige kundetyper, så du kan finde ud af, hvad vi har lavet for virksomheder/organisationer som din. Vi tilbyder film til alle – på tværs af størrelse, ønsker og behov!

Selvstændige

Selvstændige har i forvejen en masse ting i virksomheden, at tage sig af, og derfor er der sjældent tid og ressourcer til at få produceret noget ordenligt videoindhold. Her er vores produkter en god løsning, da vi hurtigt og billigt kan levere film, så man ikke behøver at gå på kompromis med tid, penge og kvalitet af videoindhold. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en selvstændig.

Kunde: Griseriet

Mindre virksomheder

Meningen med Instafilm er, at alle virksomheder skal kunne få leveret kvalitetsfilm, uanset størrelse. Vi har produceret rigtig mange film til mindre virksomheder, fordi vi leverer til en pris, hvor alle kan følge med. Det har givet nogle helt fantastiske film, fordi sammenholdet og stemningen i de mindre virksomheder er så unik. Som oftest gør de mindre virksomheder brug af vores produkter Instafilmen og Quickie. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en mindre virksomhed.

Kunde: Von Finger og Det Fynske Madhus

Mellemstore virksomheder

Mellemstore virksomheder har ofte en kommunikations- eller marketingsafdeling, som vi arbejder sammen med. Disse samarbejde fungerer rigtig godt, da kommunikationsmedarbejderne tit har fingeren på pulsen, og ved hvilke interessante ting, der sker omkring virksomheden. Sammen kan vi sørge for, at virksomheden kontinuerligt får produceret vedkommende og relevante film til hjemmeside, sociale medier mm. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en mellemstor virksomhed.

Kunde: Midtfyns Bryghus

Store virksomheder

Store virksomheder har tit behov for samme produkter som små- eller mellemstore virksomheder. Men ofte er det herfra vi får ønsker om større produktioner, som vi også leverer på. I andre tilfælde er der mere brug for vedvarende, mindre produktioner, og derfor kan vores abonnementer være en passende løsning. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en stor virksomhed.

Kunde: Odense Boldklub

Offentlige institutioner

I 2018 blev vi officielle leverandører af film til Odense Kommune. Siden da har vi leveret en masse film til offentlige institutioner, og har fået rigtig stor erfaring med disse typer samarbejder. Vi leverer alt fra mindre børnehavefilm, til helt store produktioner i forbindelse med store, kommunale kampagner. Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en offentlig institution.

Kunde: Odense Kommune

Kulturelle organisationer

Det er oplagt for kulturelle organisationer at få produceret film, der formidler deres kreative, fortællende og visuelle indhold. Det giver altid et fantastisk resultat, når vi er ude hos denne slags kunder, fordi der er så meget at udtrykke på film! Her er et eksempel på en film, som vi har lavet for en kulturel organisation.

Kunde: OFF – Odense Film Festival

NGO’er

For de fleste NGO’er er det essentielt at få spredt sit budskab så meget som muligt. Vi har leveret film til mange NGO’er, der omhandler dagligdagen i organisationerne og de formål de arbejder med. Vi har fokus på, at det bliver rørende, inspirerende og oplysende film, som får tilskueren til at stoppe op og tænke. Her kan du se et eksempel på en film, som vi har lavet for en NGO.

Kunde: Blå Kors

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno