Mellemstore virksomheder
Mellemstore virksomheder

Mellemstore virksomheder

Mellemstore virksomheder har ofte en kommunikations- eller marketingsafdeling, som vi arbejder sammen med. Disse samarbejde fungerer rigtig godt, da kommunikationsmedarbejderne tit har fingeren på pulsen, og ved hvilke interessante ting, der sker omkring virksomheden. Sammen kan vi sørge for, at virksomheden kontinuerligt får produceret vedkommende og relevante film til hjemmeside, sociale medier mm. Nedenfor kan du se eksempler på film, som vi har lavet for mellemstore virksomheder.

Midtfyns Bryghus

Dette er en af flere film, som vi har lavet for Midtfyns Bryghus. De bliver altid rigtig gode, fordi Eddie er en utrolig karismatisk og sjov hovedkarakter. Det giver rigtig godt indhold til Facebook, hvor folk ikke bare får smidt en reklamevideo i ansigtet, men rent faktisk får en lille ”oplevelse”, der kan give et godt grin.

Film: Eddie på Østersjagt

Huset Middelfart

Huset Middelfart er et kæmpe stort sted med en masse forskellige faciliteter som er oplagt at vise på film. Så det har vi gjort her, hvor nuværende kunder, og Huset Middelfart selv, fortæller om fordelene ved at blive kunde hos dem.

Film: Branding film

OBBC

OBBC ville gerne slå et slag for, at man sagtens kan træne og holde sig aktiv, selvom man er nybagt mor på barsel. Det gav en rigtig fin film, som sætter fokus på et område på en god måde, så det kan være med til at udvide andre mødres horisont for motion under barsel.

Film: Træn med din baby

Heiko Stumbeck

Vi har lavet rigtig mange film for optikerkæden Heiko Stumbeck, som både har butikker på Fyn og i København. De er rigtig gode til at sætte ansigt på deres medarbejdere og den behagelige stemning internt på arbejdspladsen og eksternt med kunderne.

Film: Rundvisning i butik på Østerbro

First Hotel Grand

First Hotel Grand var så heldige at finde et gammelt menukort fra 1932 i gemmerne. Det fik vi lavet en en rigtig god historie og film ud af, hvor dansklæreren Jytte hjælper med at oversætte kortet, og køkkenkoordinatoren Mie efterfølgende laver en af retterne fra kortet.

Film: Menukort fra 1932

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno