Mindre virksomheder
Mindre virksomheder

Mindre virksomheder

Meningen med Instafilm er, at alle virksomheder skal kunne få leveret kvalitetsfilm, uanset størrelse. Vi har produceret rigtig mange film til mindre virksomheder, fordi vi leverer til en pris, hvor alle kan følge med. Det har givet nogle helt fantastiske film, fordi sammenholdet og stemningen i de mindre virksomheder er så unik. Som oftest gør de mindre virksomheder brug af vores produkter; Quickie og Instafilmen. Nedenfor kan du se eksempler på film, som vi har lavet for mindre virksomheder.

Von Finger og Det Fynske Madhus

Her er en af vores ældre, men gode, film fra et kampagnesamarbejde mellem Von Finger og Det Fynske Madhus. I forbindelse med Valentinsdag lavede vi en lille miniserie af tre afsnit, med en fiktiv konsulentkarakter som selvsikkert giver meget overdrevne friertips til mænd. Humoren gjorde videoen rigtig populær på Facebook!

Film: Friertips

Havnens Gourmet

I forbindelse med julehøjtiden ville Havnens Gourmet gerne gøre opmærksom på dem selv og deres julefrokosttilbud. Derfor lavede vi denne lille video, der viser et sympatisk personale, god stemning på arbejdspladsen og en masse lækker julemad!

Film: Julefilm

Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri går utrolig meget op i kvaliteten af deres produkter, og det er netop det denne film afspejler. Det er en form for Explainerfilm, som helt sikkert vil være spændende for Whiskey-elskere!

Film: Ardor – Danish Oak

Tendo

Gennem et samarbejde med Odense Robotics lavede vi en række film om spirende robotvirksomheder rundt i Odense under temaet “We are robot heroes”. Denne film handler om Tendo, som laver robothandsker, der hjælper folk med at få bevægelsen i deres hænder igen.

Film: Robot Glove

GOMA

GOMA og tre andre restauranter gik sammen om at lave en helt speciel aften i forbindelse med H.C. Andersen Festival. Dette var en oplagt anledning til at få lavet en video. Lækker mad i lækre omgivelser – det giver bare mening på film!

Film: GOMA og Pasfall

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno