NGO’er
NGO’er

NGO’er

For de fleste NGO’er er det essentielt at få spredt sit budskab så meget som muligt. Vi har leveret film til mange NGO’er, der omhandler dagligdagen i organisationerne og de formål de arbejder med. Vi har fokus på, at det bliver rørende, inspirerende og oplysende film, som får tilskueren til at stoppe op og tænke. Nedenfor kan du se eksempler på forskellige film, som vi har lavet for en række NGO’er.

Blå Kors

Vi har lavet flere film for Blå Kors. Den her viser rigtig fint, hvordan vi sagtens kan lave en rigtig fin film ud af vores kunders egne optagelser. Det var især relevant til den her film, fordi vi på den måde fik vist en masse forskellige cases uden selv at skulle tage ud til hvert enkelte sted.

Film: Frivillige

Parkinsonforeningen

Netværk for Yngre med Parkinson står bag et projekt med tre kortfilm, der skal sætte ansigt og ord på, hvordan man kan leve et godt liv som yngre parkinsonramt, sygdommen til trods. I denne film følger vi Jette (39) på en helt almindelig dag, mens hun åbent og ærligt fortæller om udfordringer med sygdommen, og hvordan hun har valgt at tackle dem.

Film: Jette

TEDxOdense

I 2018 har vi dækket TedxOdense og TedxOdense Women, som er nogle events der organiseres efter det velkendte TedTalks-koncept. Vi har filmet alle talks og lavet aftermovie til hvert event. 

Film: Aftermovie 2018 

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno