Offentlige Institutioner
Offentlige Institutioner

Offentlige Institutioner

I 2018 blev vi officielle leverandører af film til Odense Kommune. Siden da har vi leveret en masse film til offentlige institutioner, og har fået rigtig stor erfaring med disse typer samarbejder. Vi leverer alt fra mindre børnehavefilm, til helt store produktioner i forbindelse med store, kommunale kampagner. Nedenfor kan du se eksempler på forskellige film, som vi har lavet for offentlige institutioner.

Det Engelske Pakhus – Odense Kommune

Vi har lavet film til samtlige børnehuse i Børneinstitutionen Holluf Pile-Tingkær og Rasmus Rask-Højme børneinstitution. Det har virkelig udvidet vores filmiske så vidt som pædagogiske evner, når vi skal lave film med børn. Børn er jo sjove og søde, så det bliver altid nogle gode film! Her er en, som vi lavede for Det Engelske Pakhus.

Film: Fra vuggestue til børnehave

Odense Kommune

Dette er en film vi lavede i forbindelse med Odense Kommunes kampagne ’Børnene i Robotbyen’, som sætter fokus på børns læring med robotter i Odense Kommune. Det er et af de større projekter, som vi har arbejdet med, hvor vi virkelig satte fokus på det visuelle udtryk.

Film: Børnene i Robotbyen

Nyborg Kommune

I 2017 lavede vi en aftale med Nyborg Kommune om at skildre den store transformation af Nyborg slot frem til 2021. Det er der kommet nogle rigtig spændende film ud af. Vi kan virkelig mærke, at det giver mening at formidle store projekter i Kommuner, så borgerne forstår hvad der foregår.

Film: Nyborg Slots transformation

Nyborg Kommune

I en anden sammenhæng lavede vi denne reklamefilm for Nyborg Julemarked, som kører i TV på den lokale TV2-kanal. Her blev der lagt ekstra fokus på det visuelle udtryk og lydbilledet.

Film: Nyborg Julemarked

Vestre Skole – Odense Kommune

Vi har også været ude på flere skoler og lave film om forskellige projekter og emner. I denne film fortæller lærere og elever i alle aldre om, hvordan de arbejder med at blive gode læringsmakkere for hinanden, og hvad de får ud af ordningen.

Film: Læringsmakkere

Rebels + Haderslev Kommune

I samarbejde med bureauet Rebels lavede vi denne brandingfilm for Haderslev Kommune i deres mange, smukke omgivelser. Den blev lavet ud fra en dags optagelser rundt i kommunen, hvor vi havde aftalt forskellige locations, der kunne vise Haderslevs kvaliteter.

Film: Branding film

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno