Selvstændige
Selvstændige

Selvstændige

I forvejen har selvstændige en masse ting i virksomheden, at tage sig af, og derfor er der sjældent tid og ressourcer til at få produceret noget ordenligt videoindhold. Her er vores produkter en god løsning, da vi hurtigt og billigt kan levere film, så man ikke behøver at gå på kompromis med tid, penge og kvalitet af videoindhold. Nedenfor kan du se eksempler på film, som vi har lavet for selvstændige.

Griseriet

Griseriet er en af vores favoritter, fordi.. Ja, se engang de grise! Det bliver drevet af Else, som har den skønneste lille grisefarm i naturskønne omgivelser på Fyn. Det fortjener simpelthen at komme på film, og det er vi glade for, at kunne levere!

Film: Reklamefilm til hjemmeside

Kaffe og Thehuset

Dette er en Quickie eller rettere en sagt julequickie, som Kaffe og Thehuset i Odense fik lavet, så de nemt hurtigt og billigt kunne gøre opmærksom på dem selv i den travle årstid. Det er en simpel handling og et simpelt budskab – perfekt til en Quickie!

Film: JuleQuickie

Your Next Step

Michael Fjeldgaard har gennem sin virksomhed Your Next Step hjulpet rigtig mange mennesker med personlig udvikling gennem vandreture i Danmark og i udlandet. I denne film har deltagere og Michael selv lavet en masse af optagelser, som vi har klippet det sammen til en færdig film.

Film: Vandretur på Mallorca

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno