Store virksomheder
Store virksomheder

Store virksomheder

Store virksomheder har tit behov for samme produkter som små- eller mellemstore virksomheder. Men ofte er det herfra vi får ønsker om større produktioner, som vi også leverer på. I andre tilfælde er der mere brug for vedvarende, mindre produktioner, og derfor kan vores abonnementer være en passende løsning. Nedenfor kan du se eksempler på film, som vi har lavet for store virksomheder.

Universal Robots

Vi lavede i 2018 en række film for Universal Robots, som er en robotvirksomhed med hovedkvarter i Odense og over 500 ansatte verden over. Denne film er en del af en videofølgeton bestående af flere film med virksomhedens direktør, Jürgen Von Hollen.

Film: Empowering People

Odense Boldklub

OB har valgt en abonnementsløsning hos os, fordi de ved, at de har brug for en vedvarende produktion af film. Vi laver en masse forskellige film om alt det, der sker omkring klubben. Denne her film fik de lavet i forbindelse med starten på forårssæsonen i Superligaen 18/19.

Film: Under Huden

Egeskov Slot

Egeskov Slot tilbød i sommers teambuliding for børn og unge med Lego-robotter, hvilket de gerne ville sætte fokus på. Det kom der en masse sjove optagelser ud af, og en fin film som kørte på deres sociale medier.

Film: Robotter på Egeskov

Finax

Vi har lavet flere film i samarbejde med influencere for Finax, men vi er nød til at fremhæve denne. Den er blevet lidt af en klassiker internt i Instafilm, fordi vi mener, at den har det hele. Tydeligvis god stemning og en helt utrolig sød, sjov og charmerende unge.

Film: Julehygge med Karla

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno