Skip to content
Messefilm
Messefilm

Messefilm

Messefilm

En Messefilm er, ikke overraskende, en film optaget på en messe. Den klassiske messefilm indeholder interviews fra deltagere og videoklips med højdepunkter fra eventet. Denne filmtype er anvendelig både for organisationer der afholder messer og for deltagere ved messer.

Det er ofte en god idé at få lavet film i forbindelse med messer, fordi I er der af en bestemt årsag, der er relevant for jeres kunder eller samarbejdspartnere. Messeomgivelserne er gode til visuelt og stemningsmæssigt at sætte streg under, hvad der sker I jeres virksomhed, og hvad I har at byde på.

Vi har lavet rigtig mange film til messer og kongresser på Fyn og i Odense. Nogle gange ønsker kunder dækbilleder fra begivenheden, andre gange vil de også gerne have interviews og udtalelser med fra dem selv og andre indblandede. Lige meget hvad har vi samlet rigtig meget erfaring i løbet af årene med disse film, og ved hvordan de skal eksekveres, så de giver den helt rigtig stemning fra begivenheden.

En Quickie til messen

Hvis messen foregår på Fyn, kan vi anbefale at gøre brug af vores produkt ‘Quickie’ til 1.999 kr. Med en Quickie kan du få en video-opdatering fra messen op på relevante sider med det samme. I kan også bestille en række Quickies, hvis I ønsker flere hurtige og effektive videoopdateringer fra messen.

Messefilm for Rosticceria

Her er en lille film, som vi producerede for den fynske restaurantkæde Rosticceria, der har fire butikker rundt i Odense. De havde en bod til livstilsmesse i Odense Congress Center, og ville gerne dele den store interesse der mødte dem på kongressen med potentielle kunder på Facebook.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit