Omakase
Omakase
Omakase01

Omakase

5.999+ moms 

Omakase er tænkt til dem, der mangler en masse, små klip til deres sociale medier af høj kvalitet, men ikke nødvendigvis ved hvilke slags klip eller hvor lange de skal være.

Derfor er produktet struktureret således at vi blot er sammen i op til 2 timer. I må gerne have forberedt små ting eller sørget for, at der er aktivitet i huset – men ellers kan vi godt passe os selv og filme løs.

Til sidst afleverer vi op til 10 små klip i variabel længde med musik og undertekster.

Den eneste hage er, at der IKKE er korrektur/feedback involveret i produktet.

 

Her kan du se eksempler på ‘Omakase’

Heiko Stumbeck

Den gamle, traditionsrige optikerkæde Heiko Stumbeck, er gode til at sætte ansigt på deres ansatte og give et indblik i deres arbejde bag facaderne, hvilket ‘instafilmen’ passer rigtig godt til. Vi kommer ud til begivenheden de ønsker at berette om, og så lader vi egentlig billeder og indblandede tale for sig selv – det giver en masse godt materiale at klippe ud fra.

Film: Photoshoot

Vandcenter Syd

Vandcenter Syd laver en masse vigtigt og nødvendigt arbejde, som mange folk typisk ikke er klar over. Derfor har vi lavet en række film for dem om de projekter, som er afgørende for alle beboere i Odense Kommunes hverdag. Den her har vi lavet særligt til sociale medier, med kvadratisk format og grafiske elementer, der understøtter Birgittes pointer.

Film: Sanderum Bassin

Nybolig

I forbindelse med navne-release på Nyboligs erhvervlejemåls-afdeling lavede vi denne film. Filmen fanger den positive stemning fra dagens begivenhed, og er med til at sende det nye navn afsted på en god, varm og sympatisk måde.

Film: Nyt navn

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno