Skip to content
Præsentationsfilm
Præsentationsfilm

Præsentationsfilm

presentation

Denne type film præsenterer jeres virksomhed helt rigtigt, med de budskaber og den historie i gerne vil fortælle om jer selv. Med denne løsning får I en digital og visuel form for visitkort, som I kan referere til, når I gerne vil skabe et troværdigt bånd til jeres kunder.

Præsentationsfilm er gode fordi..

.. Det er godt at have en præsentation af ens virksomhed som grundsten for kommunikationen af organisationens identitet. Den vil eksponere virksomhedens værdigrundlag effektivt og afspejle en sympatisk og elskværdig personlighed udadtil.

Derudover virker præsentationsfilm godt til intern brug, som en påmindelse til virksomhedens ansatte om, hvilken organisation de arbejder i. En videofortælling om virksomhedens grundlag og værdier kan skabe et tættere bånd til de ansatte, som gør dem mere opsatte på at yde deres ypperste for organisationen.

Filmens form

I en præsentationsfilm vælger virksomheden ofte selv en repræsentativ person til at gennemgå virksomhedens kerneværdier. I mange tilfælde ønsker vores kunder også dronebilleder af virksomhedens omgivelser, der skaber en masse gode, æstetiske billeder. I mange tilfælde giver det også en god effekt med kunder, der bekræfter, at de har kunnet mærke virksomhedens værdier, når de har handlet med dem.

Der er ikke nogen fast formel eller korrekt måde at lave præsentationsfilm på. Det kommer alt sammen an på, hvilken virksomhed der gerne vil have produceret filmen. Vi opfordrer dog altid til at lægge fokus på at gøre filmen personlig og autentisk – sådan viser man ens kunder og ansatte et realistisk og sympatisk billede af virksomheden.

Brug af præsentationsfilm

Præsentationsfilm er sådan set gode alle steder, om det så er på sociale medier, hjemmesider eller til intern brug. Det giver mening at fortællee, kunder, ansatte og andre forbindelser, (på alle platforme) om hvem I er!

Præsentationsfilm er en populær film at få lavet, og af den grund har vi også stor erfaring med denne type produktioner. Det er en af de mest naturlige film at have som del af virksomheders marketing og kommunikation – den giver et billede af jeres organisation som helhed!

Præsentationsfilm for Munkebo Kro

Her er en film, som vi lavede for Munkebo Kro i forbindelse med et samarbejde med Udvikling Fyn om en række præsentationsfilm. Helt klassisk for en præsentationsfilm gennemgår værtsparret, Finn og Iben, stedets faciliteter samtidig med der vises æstetiske billeder af stedet i høj solskin.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit