Vi søger praktikanter
Vi søger praktikanter

BLIV PRAKTIKANT HOS INSTAFILM

new_muppet

INSTAFILM SØGER PRAKTIKANTER: FORÅRSSEMESTERET 2021

Til forårssemesteret 2021 søger Instafilm to praktikanter, som har lyst til at arbejde og få hands-on erfaring med produktion af reklamer, TV, kortfilm m.m.

Instafilm er et produktionsselskab, som har samlet Fyns bedste filmfolk (hvis vi selv skal sige det) i én virksomhed. Alle vores filmskabere er dybt passioneret omkring filmproduktion, og en del producerer kortfilm i fritiden samtidig.

Instafilm har kontor i et gammelt fabriksområde ved Odense Havn, hvor de kreative rammer skaber de perfekte forhold for nyskabende og innovativ filmproduktion. Efterhånden som vi har udviklet os, så er vi blevet knivskarpe til SoMe-film og brandingfilm, hvor mennesket er i centrum.  

Du vil som praktikant blive en integreret del af holdet og vores hverdag på kontoret, hvor der vil være rig mulighed for at udforske og udvikle dig på de forskellige produktionsområder. 

Vi søger én praktikant til filmproduktion og én praktikant til de administrative opgaver. Herunder kan du læse, hvilke opgaver de forskellige praktikstillinger indebærer. 

Filmproduktion praktikant

Vi forventer, at du brænder for at lave film og for den gode historie. Du kan forvente at komme til at arbejde på flere af vores projekter, både med udvikling, foto, klip m.m. Det er kun dine egne ambitioner og dit talent, der sætter grænsen for, hvilke opgaver du kan komme til at arbejde med. 

Om dig: 

 • Du har erfaring med film- og medieproduktion
 • Du har flair for at redigere video i Adobe Premiere Pro 
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Panasonics Mirrorless-kamera, eller tidligere har optaget med mirrorless-kamera
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Adobe After Effects
 • Du har evt. erfaring med at sætte lys
 • Det er en fordel, hvis du har et kørekort 

Administrativ praktikant 

I denne stilling er det en fordel, hvis du godt kan lide film, men ikke en nødvendighed. Vi søger en praktikant, som kan hjælpe Instafilms tre projektledere med diverse administrative opgaver.
Det kan bl.a. være tidsplaner, fondsansøgninger, fakturaer, undertekster eller hjælpe med det praktiske på optagelser som produktionsassistent osv.  

 • Du er god til at skrive og formulere dig på skrift. 
 • Du er struktureret og god til at holde overblik
 • Du er et ordensmenneske
 • Du er skarp til retstavning og grammatik,  og du er typen som altid bliver irriteret over, hvis undertekster på film ikke er skrevet korrekt. 
 • Det er en fordel, hvis du har et kørekort 

Vilkår

Det er et krav, at du er under uddannelse, og at praktikken kan indgå som en del af denne. Din praktikperiode skal helst kunne løbe fra januar til juni. 

Ansøgning samt CV sendes til Ann-Katrine Schøne Hansen på ak@instafilm.dk senest mandag d. 30. november 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til HR-koordinator Ann-Katrine på 42 90 30 56.

Samtaler afholdes i uge 49/50

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig! 🙂