Skip to content
Vi søger praktikanter
Vi søger praktikanter

BLIV PRAKTIKANT HOS INSTAFILM

new_muppet

INSTAFILM SØGER PRAKTIKANTER:

Til efterårssemesteret 2021 søger Instafilm to praktikanter, som har lyst til at arbejde og få hands-on erfaring med produktion af reklamer, TV, kortfilm m.m.

Instafilm er et produktionsselskab, som har samlet Fyns bedste filmfolk (hvis vi selv skal sige det) i én virksomhed. Alle vores filmskabere er dybt passioneret omkring filmproduktion, og mange har gang i egne filmprojekter i fritiden samtidig. Efterhånden som vi har udviklet os, så er vi blevet knivskarpe til SoMe-film og brandingfilm, hvor mennesket er i centrum.  

Instafilm har kontor i et gammelt fabriksområde ved Odense Havn, hvor vi har gjort os umage for at skabe hyggelige rammer. Så der er de bedste forhold for nyskabende og innovativ filmproduktion. Du vil som praktikant blive en del af holdet og vores hverdag på kontoret, hvor der vil være rig mulighed for at udforske og udvikle dig på de forskellige filmproduktionsområder. 

Vi søger én praktikant til filmproduktion og én praktikant til de administrative opgaver. Herunder kan se en video om, hvordan det er at være praktikant i Instafilm. 

Mød vores praktikanter fra foråret 2021

2021_praktikantfilm_05_tekstet1

Produktionspraktikant

Vi forventer, at du brænder for at lave film og for den gode historie. Du kan forvente at komme til at arbejde på flere af vores projekter, både med udvikling, foto, klip m.m. Det er kun dine egne ambitioner og interesser, der sætter grænsen for, hvilke opgaver du kan komme til at arbejde med. 

Om dig: 

  • Det er en fordel, at du har erfaring med film- og medieproduktion
  • Du har flair for at fortælle historier igennem film 
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Adobe 
  • Du har skabertrang og lyst til at formidle
  • Det er en fordel, hvis du har et kørekort 

 

Administrativ praktikant 

I denne stilling er det en fordel, hvis du godt kan lide film, men ikke en nødvendighed. Vi søger en praktikant, som kan hjælpe Instafilms tre projektledere med diverse administrative opgaver.
Det kan bl.a. være tidsplaner, fondsansøgninger, fakturaer, undertekster eller hjælpe med det praktiske på optagelser som produktionsassistent osv.  

Om dig:

  • Du er selvstændig, men ikke bange for at spørge om hjælp
  • Du er struktureret og god til at holde overblik
  • Du har lyst til at indgå i et udviklingsorienteret team
  • Du er skarp til retstavning og grammatik,  og du er typen som altid bliver irriteret over, hvis undertekster på film ikke er skrevet korrekt. 
  • Det er en fordel, hvis du har et kørekort 

Vilkår

Det er et krav, at du er under uddannelse, og at praktikken kan indgå som en del af denne. 

Ansøgning samt CV sendes til Ann-Katrine Schøne Hansen på ak@instafilm.dk 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til HR-koordinator Ann-Katrine på 42 90 30 56.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig! 🙂