Priser
Priser
Instafilmen

Instafilmen

5.999+ moms 

En Instafilm inkluderer en professionel filmskaber, der rykker ud til jer og filmer i én time. Når optagelserne er færdige, sørger vi for at klippe et ‘first cut’. Efterfølgende får dig og dine kollegaer én feedback-runde, hvor I har mulighed for at komme med rettelser. Vi klipper derefter projektet færdigt, og så har I en køreklar film! 

Instafilmen er et godt produkt, hvis I selv har idéen til en film! Hvis idéen allerede er der, kan vi eksekvere med det samme. Har I brug for inspiration, idéudvikling eller en hel filmstrategi tilbyder vi også dette – kontakt +45 50 66 40 80 for mere info.

Se prisliste her.
Quickie

Quickie

1.999+ moms

Quickie er et eksklusivt produkt, som vi kun tilbyder kunder på Fyn. Ved købet af en Quickie får du produceret en færdig film på 1 time. Vi kommer ud til dig, optager, klipper og afleverer en færdig film på stedet, som du med det samme kan lægge op! Vi anbefaler Quickie til kunder, som har meget simple krav, til den film de gerne vil have produceret – det hele skal kunne nås på 60 minutter.

*Prisen tillægges 1.000 kr. for virksomheder lokaliseret udenfor Odense Kommune.

Månedligt abonnement

I får et fast antal film hver måned med 1.000 kr. i rabat pr. film og dertil kreativ sparring.
Derudover får I undertekster og musik til hver film + 50% rabat på tilkøb som ekstra optagetimer eller droneskud.
Dette er den bedste løsning til dem med et vedvarende behov for film.

Har du brug for en anden abonnementsløsning? Kontakt os for et skræddersyet abonnement.

icon_one-scoop

One Scoop

4.999+ moms

1x Instafilm hver måned
inkl. Undertekster og Musik

icon_double-trouble

Double Trouble

8.999+ moms

2x Instafilm hver måned
inkl. Undertekster og Musik

icon_4-the-fans

4 the Fans

15.999+ moms

4x Instafilm hver måned
inkl. Undertekster og Musik

5 - Klippekort

Klippekort

41.999+ moms

Køb 7 stk. Instafilm og få den 8. gratis. Ved denne løsning har du mulighed for at kontakte os, når behovet for filmproduktion opstår. Det giver mening for dig, der ved at du får brug for filmproduktion, men ikke ved hvornår eller hvor ofte.

.For flere oplysninger om Klippekortet, klik her.

Undertekster

799+ moms

Undertekster til film på sociale medier er som smør på brød – du kan godt spise brødet uden, men det fungerer ikke helt så godt. Folk ser film alle steder og hele tiden – i undervisningen, under aftensmaden, selv når de ser fjernsyn! Fællesnævneren for det hele er, at 85-95% ikke ser video med lyd – derfor hjælper vi gerne med undertekster, som gør, at du kan nå dem dér, hvor de er – hvor det så end er!

text

Musik

899+ moms

Film bliver løftet op på et højere niveau med den rette musik. Når modtageren ser filmen med lyd, er det vigtigt med musik, der sætter, eller forstærker, den stemning som man gerne vil udtrykke. Med dette tilkøb sørger vi for at finde det helt rette musik og klippe det ind i filmen, så seeren får det rigtige indtryk af jeres virksomhed.

music

Droneskud

2.999+ moms

Hvis I gerne vil have et fedt skud fra luften af Jeres virksomhed eller andet, så er dette et virkelig attraktivt tilvalg. Det inkluderer en halv time med en fuldt ud certificeret dronepilot, der har styr på alle tilladelser og sikkerhedsregulativer for Jer. Nok til at få lige det der ene skud, som løfter filmen til nye højder

drone

Pris per time

899+ moms

Har du brug for ekstra optagelser eller en runde feedback med rettelser mere, tager vi 899,- i timen. 

Aften/weekend tillæg: Instafilm står altid klar til at rykke ud – men foregår dine optagelser udenfor normal åbningstid, vil der forekomme tillæg.

timeglass

Vores priser er altid udgjort af vores listepriser

vores-priser

Uanset hvilken type produktion du ønsker, anbefaler vi altid at du sikrer at det forbliver autentisk og ægte, således at det giver mest mulig mening for dine seere. Såfremt du ønsker det, kan Instafilm være din sparringspartner og rådgive omkring, hvilken type film du bør få produceret, og hvordan din film når bedst i mål.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno