Priser
Priser

Filmprodukter

 

Instafilmen

5.999+ moms 

En Instafilm inkluderer en professionel filmskaber, der rykker ud til jer og filmer i én time. Når optagelserne er færdige, sørger vi for at klippe et ‘first cut’. Efterfølgende får dig og dine kollegaer én feedback-runde, hvor I har mulighed for at komme med rettelser. Vi klipper derefter projektet færdigt, og så har I en køreklar film! 

Instafilmen er et godt produkt, hvis I selv har idéen til en film! Hvis idéen allerede er der, kan vi eksekvere med det samme. Har I brug for inspiration, idéudvikling eller en hel filmstrategi tilbyder vi også dette – kontakt +45 50 66 40 80 for mere info.

Se prisliste her.
Quickie

1.999+ moms

Quickie er et eksklusivt produkt, som vi kun tilbyder kunder på Fyn. Ved købet af en Quickie får du produceret en færdig film på 1 time. Vi kommer ud til dig, optager, klipper og afleverer en færdig film på stedet, som du med det samme kan lægge op! Vi anbefaler Quickie til kunder, som har meget simple krav, til den film de gerne vil have produceret – det hele skal kunne nås på 60 minutter. Læs mere om Quickie her.

*Prisen tillægges 1.000 kr. for virksomheder lokaliseret udenfor Odense Kommune.

Omakase01

8.999+ moms

Omakase er inspireret af det japanske køkken. Løst oversat betyder det: Kokkens valg.

Produktet går ud på, at vi kommer ud i op til 2 timer og filmer løs. Dernæst tager vi det med hjem, hvor vi klipper op til 10 små film til sociale medier til dig i variabel længde. Nogle film vil være 5 sekunder. Nogle film vil være 60 sekunder. Det er op til materialet og “kokken”.

Du kan også komme med en liste på de bidder, du i sidste ende ønsker.

Det er godt for dig, der ønsker mange små bidder til Instagram eller generel markedsføring, men ikke ved hvordan man bestiller så små film.

NB: Der er ingen feedback involveret i en Omakase. Man spiser det, der bliver serveret – men det er altid lækkert!

Mangler du inspiration?

 

Filmide

4.999+ moms

Du ved, hvad du gerne vil reklamere for, men du ved ikke hvordan. Du er blank!

Bare rolig, vi har din ryg. Vi kan komme med idéen til dig i form af et skriv du får i en pdf.

Vi tager nogle samtaler og der indgår også korrektur på idéen. Når idéen er købt er idéen din og du kan frit vælge, hvem der skal udføre den og om den overhovedet skal udføres.

Der er ingen tvivl om, at de bedste film kommer fra de bedste idéer!

Filmstrategi

9.999+ moms

En filmstrategi er en samling af filmidéer som vi kommer med – og som allesammen taler ind i en større sammenhæng eller kampagne.

Det er til dig, der ønsker flere film med individuelle, gode idéer bag sig og en samlet plan for, hvordan filmene skal laves og hvordan de skal bruges.

Der vil også indgå en analyse af målgruppe og en proces omkring idéskabelsen.

Har du behov for flere film?

 

Løbende Filmaftaler

I har mulighed for et fast antal film hver måned med 1.000 kr. i rabat pr. film og dertil kreativ sparring.
Dette er den bedste løsning til dem, der har et vedvarende behov for film over minimum 6 måneder.

Nedenfor har vi lavet tre eksempler på filmaftaler. Hvis I har behov for en anden aftale, er I velkomne til at kontakte os.

icon_one-scoop

One Scoop

4.999+ moms

1x Instafilm hver måned.

icon_double-trouble

Double Trouble

9.999+ moms

2x Instafilm hver måned.

icon_4-the-fans

4 the Fans

19.999+ moms

4x Instafilm hver måned.

Eller…

5 - Klippekort

Klippekort

39.999+ moms

Køb 8 instafilm og spar 1.000 kr. på hver film. Ved denne løsning har du mulighed for at kontakte os, når behovet for filmproduktion opstår. Det giver mening for dig, der ved at du får løbende brug for filmproduktion, men ikke ved hvornår eller hvor ofte. Klippekortet gælder i op til 1 år.

Et klippekort gælder for 8 film á en times optagelse. Hertil kan man med fordel tilkøbe musik og undertekster til alle filmene for 9.999 kr. (besparelse på 3.585 kr.). Andre tilkøb som f.eks. ekstra optagetid og weekend/aften-tillæg følger vores listepriser.

Undertekster

799+ moms

Undertekster til film på sociale medier er som smør på brød – du kan godt spise brødet uden, men det fungerer ikke helt så godt. Folk ser film alle steder og hele tiden – i undervisningen, under aftensmaden, selv når de ser fjernsyn! Fællesnævneren for det hele er, at 85-95% ikke ser video med lyd – derfor hjælper vi gerne med undertekster, som gør, at du kan nå dem dér, hvor de er – hvor det så end er!

text

Musik

899+ moms

Film bliver løftet op på et højere niveau med den rette musik. Når modtageren ser filmen med lyd, er det vigtigt med musik, der sætter, eller forstærker, den stemning som man gerne vil udtrykke. Med dette tilkøb sørger vi for at finde det helt rette musik og klippe det ind i filmen, så seeren får det rigtige indtryk af jeres virksomhed.

music

Droneskud

2.999+ moms

Hvis I gerne vil have et fedt skud fra luften af Jeres virksomhed eller andet, så er dette et virkelig attraktivt tilvalg. Det inkluderer en halv time med en fuldt ud certificeret dronepilot, der har styr på alle tilladelser og sikkerhedsregulativer for Jer. Nok til at få lige det der ene skud, som løfter filmen til nye højder

drone

Stills

2499+ moms

Mangler du også stillbilleder til dine sociale medier? Med dette tilkøb får du op til 10 portrætfotos, produktfotos,  interiørfotos eller stemningsfotos. Du kan også vælge at få op til 20 billeder fra et event.

Hvis du kun mangler stillbilleder, så kan du købe dem uden en film for 4999 + moms.

camera02@2x

Pris per time

899+ moms

Har du brug for ekstra optagelser eller en runde feedback med rettelser mere, tager vi 899,- i timen. 

Aften/weekend tillæg: Instafilm står altid klar til at rykke ud – men foregår dine optagelser udenfor normal åbningstid, vil der forekomme tillæg.

timeglass

Den personlige fortælling er i centrum

vores-priser

Uanset hvilken type produktion du ønsker, anbefaler vi altid at du sikrer at det forbliver autentisk og ægte, således at det giver mest mulig mening for dine seere. Såfremt du ønsker det, kan Instafilm være din sparringspartner og rådgive omkring, hvilken type film du bør få produceret, og hvordan din film når bedst i mål.

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
abbi_moreno