Skip to content
Professionelle filmfolk
Professionelle filmfolk

Professionelle filmfolk

Instafilms stab består af professionelle filmfolk med års erfaring i filmbranchen. Deres passion er film!

Selv i fritiden arbejder de også som instruktører, producere, klippere & lyd- og lysmænd. Den erfaring er guld værd i hverdagen hos Instafilm. Det er en cyklus, som vi er meget stolte af i Instafilm, og som kommer ALLE til gode. 

Det tilfører et ekstra lag til vores produktioner og historiefortælling, at vi er vant til at fokusere på den gode historie. Vi er gode til at spotte autentiske og vedkommende fortællinger. 

Så alt i alt, vi får dygtigere medarbejdere, når de producerer film i deres fritid – de bliver selv dygtigere via deres arbejde i Instafilm – og vores kunder er garanteret høj kvalitet, fordi vi har samlet så meget professionel erfaring på ét sted! What’s not to love?

Hvem er de forskellige i Instafilm?

Få et mere personligt indblik i hvem vi er!

Abbi Moreno

Med en bachelor og kandidat i Statskundskab, virker Abbi ikke umiddelbart som den oplagte type til at stifte et filmproduktionsselskab. Men ved siden af studierne har Abbi arbejdet med film som instruktør af flere omgange. Modsat Jesper har det været dokumentargenren, der trak i Abbi. Hans mest kendte værk er dokumentaren ”Glemmer jeg, så husker du” om et ældre ægtepar, hvor manden lider af demens. Lige nu er Abbi i gang med produktionen af en dokumentarfilm om Daniel Rye.

Udklipabbi

Jesper Quistgaard

Jesper er ejer og medstifter af Instafilm. Første gang han så Ringenes Herre som 12-årig vidste han, at han skulle være filminstruktør, hvilket han er gået målrettet efter siden. Hans CV tæller en række prisvindende kortfilm fra 2010-2018 og en filminstruktøruddannelse fra 18 Frames, men længe før det lavede han film på Østfyn med sit første videokamera, som han fik i konfirmationsgave. Se Jespers prisvindende kortfilm ‘Fodbolddommeren‘ fra 2018.

Udklipjesper
Skærmbillede 2021-04-28 kl. 09.52.06

Frederik Utzon

Frederik har været med helt fra starten af. Han startede under sin uddannelse på SDU og vi er så heldige at han stadig er her efter alle de år. Frederik har haft et par forskellige roller i virksomheden, men er endt som salgschef, hvilket er helt perfekt!

Nicole Kjærsgaard Jensen

Nicole blev ansat som producer hos os i oktober 2018. Hun har en cand.mag. uddannelse i Medievidenskab fra Syddansk Universitet, og har i sin tid på Fyn været særdeles aktiv i det fynske filmmiljø, blandt andet som chefkoordinator for OFF – Odense International Film Festival. Hendes administrative erfaringer og koordineringsevner har i den grad været med til at løfte arbejdet med produktionsplanlægning.

Thumby
Skærmbillede 2021-04-28 kl. 09.50.23

Mette Petersen

En projektleder som Mette, vil vi aldrig være foruden da hun har bragt enorme mængder af positivitet og smil ind i virksomheden. Mette er uddannet indenfor marketing og projektledelse, hvilket har givet hos en fordel og en nødvendig viden. Det har også ført til at hun i dag figurerer som dagligleder og marketingsansvarlig. 

Ann-Katrine Schøne Hansen

I 2020 kom Ann-Katrine ind i familien. En lidt snørklet og tilfældig vej, men om ikke andet den helt rigtige vej, for os! AK er uundværlig i sin rolle som både projektleder, fundraiser og HR-chef. Og så er hun skarp til koordinering. Der er ingen tvivl om, at hendes tid og interesse indenfor branchen blomstrede ved OFF – Odense Internationale Film Festival – Hun har gjort os en hårdtarbejdende projektleder rigere!

Skærmbillede 2021-04-27 kl. 15.34.52
Skærmbillede 2021-04-21 kl. 13.43.10

Lisa Svelmøe

Lisa er en utrolig garvet filmskaber med filminstruktøruddannelse fra den Fynske Filmskole, 18 Frames. Hun har instrueret, skrevet og været med på produktionen af flere prisvindende kortfilm. Det har været en stor gevinst for Instafilm at få Lisa ind, hvor hun i dagligdagen bruger hendes store rutine som filmskaber til at lave fantastiske film og billeder på vores produktioner.

Peter Salling

Peter blev ansat hos Instafilm i juni 2018 og har en masse erfaring som instruktør, manuskriptforfatter, klipper og indspilningsleder. Fra 2014-17 deltog han i et 3-årigt forløb hos filmskolen Station Next, og har siden 2011 arbejdet med film i sin fritid. Peter er en kæmpe ressource for Instafilm, når vi laver store produktioner. Blandt andet har han været styrmanden bag ”Børnene i Robotbyen”, som var kæmpe reklamefilm, vi producerede for Odense Kommune.

Professionelle filmfolk

Anders Quistgaard Nielsen

Anders Quistgaard har været med som filmskaber fra starten i Instafilm. Han er virksomhedens mest erfarne filmskaber, og arbejder i dagligdagen utrolig dedikeret og perfektionistisk med sine projekter. Derfor han som projektleder ultravigtig i kvalitetsikring af filmene og han gennemgår størstedelen af vores produktioner inden de sendes ud til kunder.

Udklip
Udklipasbjørn

Asbjørn Kiel

Asbjørn blev ansat hos os i september 2018 og er Instafilms helt store tekniske geni. Han har arbejdet som cheffotograf, lysmester og med colourgrading på mange fynske filmproduktioner. Han elsker at nørde de helt små tekniske detaljer i filmproduktioner, hvilket tilføjer enorm meget kvalitet til vores film! Hans erfaringer bliver især sat i spil, når vi laver større produktioner, hvor alt skal finjusteres helt ned til den mindste detalje.

Udklipjonas

Jonas Robstad Nielsen

Jonas blev ansat som filmskaber i juni 2018, og viste hurtigt at være guld værd for Instafilm. Hans helt store drøm er at blive filminstruktør, og derfor har han arbejdet rigtig meget med film som instruktør og manuskriptforfatter i sin fritid. Han har allerede udgivet en række kortfilm og arbejder i øjeblikket sideløbende på flere projekter. 

Pernille Kjærgaard Kjær

Pernille er endnu en cand.mag. medievidenskaber fra Syddansk Universitet, som sideløbende med sin uddannelse har haft en brændende passion for film. Efter et praktikforløb blev hun hurtigt ansat hos os i starten af 2019, da det hurtigt blev klart at hun havde talent som filmskaber. Med sin udadvendte, elskværdige personlighed og fantastiske filmproduktionsevner, er hun det perfekte match med os og vores kunder.

Udklip

Phillip Alexander Andersen

Phillip er i gang med medievidenskabsuddannelsen på SDU, hvor han har arbejdet for universitets filmplatform ”Beton-TV” og som tekniker for universitetets filmfestival ”Guldægget”. Derudover har han arbejdet som fotograf på kortfilm og webserier. Han blev ansat som filmskaber hos os i starten af 2019 og har imponeret fra starten ved at levere utrolig stor kvalitet i sine produktioner. 

Udklipphillip
Skærmbillede 2021-04-27 kl. 11.38.57

Timo Dziallas 

Timo vandt vores hjerter med en jobansøgningsvideo og er nu vores favorit tysker på kontoret. Timo har været uundværlig i mange situationer, både professionelt med vores kunder og i forbindelser med vores egne projekter. I 2019 blev han ansat og har siden hen vist et enormt engagement. Med et skarpt øje for detaljen og en kærlighed for processen, leverer Timo altid kvalitet.

Marie Matzen

Marie kom til os i 2020. Med sig har hun bragt store smil og et tiltag som vi må indrømme, har været smart. Tiltaget hedder “bæredygtighed” og giver et frisk pust til branchen. Hun har siden hendes første dag vist et stort  engagement i virksomheden og et talent inden for branchen. 

Screengrab_02
Skærmbillede 2021-04-21 kl. 10.13.30

Alexander Moreno

I efteråret 2020 blev vi en person rigere! Alexander kom med på holdet efter en færdiggjort uddannelse som dramaturg  på AU. På vores store projekter gennem RAGNA er Alexanders rolle production designer men er i mellem opgaverne gået hen og blevet en helt gedigen klipper. 

Kristoffer Bak Nielsen

Kristoffer arbejder som fotograf hos os. Med hans talent og en færdig uddannelse ved 18Frames i rygsækken, er han en værdifuld spiller på vores hold. 
Kristoffer har i sin fritid også været fotograf eller lysmester på en del kortfilm og musikvideoer. 

Skærmbillede 2021-04-27 kl. 13.08.16
Skærmbillede 2021-04-28 kl. 16.11.32

Jonas Legarth

Vi kan godt lide at blære os med, at vi har de fleste filmfolk indhavs, alt fra filmskabere og lysmestre til producers og stillfotografer. 
Jonas har aldrig sagt nej til en udfordring og har tilmed givet det et skud, at klippe film når han har tid. Hans fornemste opgave er dog stadig stillfotografi, hvilket han er helt genial til!

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit