Skip to content
Profilfilm
Profilfilm

Profilfilm

Profile

En profilfilm er en film, der skildrer og italesætter jeres virksomhed simpelt, professionelt og med jeres kerneværdier i fokus – også kaldet en præsentationsfilm i andre sammenhænge. En profilfilm portrætterer virksomheden og dens medarbejdere. På den måde får I et visitkort, der på få minutter formidler virksomhedens visioner, værdier og eventuelt medarbejdernes personligheder.

Profilfilm er gode fordi..

Generelt er profilfilm velegnet til at skabe øget synlighed og større tillid blandt potentielle kunder og samarbejdspartnere. Filmen eksponerer effektivt jeres værdigrundlag og identitet.

Endvidere fungerer en profilfilm også godt internt til at minde medarbejder om, hvilken virksomhed, og med hvilke værdier, de bruger deres tid på at arbejde for. Fortæl med en kort film, at I er en virksomhed der er værd at slide og kæmpe for.

Filmens form

I en profilfilm vil direktøren, ejeren eller en anden repræsentativ person typisk skulle introducere virksomheden og dets kerneværdier. Der ønskes ofte dronebilleder af bygninger, slowmotionbilleder og billeder af kunder som er glade for virksomhedens produkter eller ydelser – som en slags med testimonial film. Disse effekter giver det rette æstetiske udtryk til denne slags film.

Der er naturligvis ikke nogen bestemt formel på, hvordan profilfilm SKAL være. Dette er bare hvad vores kunder oftest ønsker. I Instafilm opfordrer vi altid til at profilfilm skal være personlig, autentiske og gerne humoristiske – det er den mest effektive vej til at skabe et bånd til kunder og ansatte.

Brug af Profilfilm

Profilfilm vil ofte fungere som introduktionsfilm på hjemmesider, sociale medier eller til intern kommunikation, der minder de ansatte om virksomhedens identitet og kerneværdier. Generelt kan den fungere som en standard profilfilm i flere sammenhænge og på alle kanaler.

Profilfilm er en rigtig populær filmtype at få lavet. Det er en naturlig byggesten i virksomheders branding, som danner grundlag for resten af deres videomarketing. Med en profilfilm vil kunder og medarbejdere altid have et billede organisationen som helhed.

Profilfilm for Frederik VI

Her er en af de mere skæve profilfilm, som vi har lavet! Vi har lavet flere film for Frederik VI’s Hotel i Odense, og de kommer altid selv med nogle sjove idéer. Den er rigtig god, fordi den viser noget personlighed samtidig med at stedets faciliteter vises frem.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit