Quickie
Quickie
QUICKIE_Ny

Quickie

2.999+ moms 

Ved købet af en Quickie får du produceret en færdig film på 1 time. Vi kommer ud til dig, optager, klipper og afleverer en færdig film på stedet, som du med det samme kan lægge op! 

  • Quickie er et eksklusivt produkt, som vi kun tilbyder kunder på Fyn
  • Vi anbefaler Quickie til kunder, som har simple krav til den film de gerne vil have produceret
  • Du har en færdig film i løbet af 60 minutter

Quickie er et produkt der gør det muligt for virksomheder at sende et aktuelt budskab ud på stedet. Det kan for eksempel bruges hvis en virksomhed er repræsenteret på en messe eller i andre specielle anledninger, hvor det giver mening at gøre opmærksom på sig selv. Det kan også bare være, at I gerne vil ud med et simpelt budskab, og gerne vil have den ud på film – fordi det er det mest effektive redskab på sociale medier. 

inkl. musik & transport

 

 
price2

Lav pris

Film produceres ikke billigere end det her!

racing

Aktualitet

Få dit budskab ud med det samme!

place

Levering på stedet

Når filmen er færdig, får du et link til download af filmen med det samme.

Nedenfor kan du se eksempler på Quickies

Odeon

Dette er en klassisk Quickie, som vi lavede for Odeon, der gerne ville gøre opmærksom på deres Business Bar, som de holder en gang hver måned. Filmen indeholder et simpelt budskab og pæne billeder der fanger stemningen af begivenheden.

Film: Businessbar

Øhavsmuseet Faaborg

Dette er en film, som vi lavede for i forbindelse med byggeriet af et nyt Øhavsmuseum i Faaborg. Det er også en klassisk måde at bruge en Quickie på – Simpelt budskab fortalt af en repræsentativ person, i dette tilfælde Thomas (direktør for Øhavsmuseet).

Film: Nyt Museum

Co-working Plus

Her er en Quickie, som er blevet gjort særligt SoMe-venlig, ved dynamikken i klipningen og det firkantede format, der fylder mere på mobil-skærme. Igen et det et simpelt budskab, som Quickien er perfekt til at eksekvere.

Film: “Entrepeneur of the Year”-nominee

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Nicole i dag
nicole_crop