Quickie
Quickie
Quickie

Quickie

2.800+ moms 

Quickie er et eksklusivt produkt, som vi kun tilbyder kunder på Fyn. Ved købet af en Quickie får du produceret en færdig film på 1 time. Vi kommer ud til dig, optager, klipper og afleverer en færdig film på stedet, som du med det samme kan lægge op! Vi anbefaler Quickie til kunder, som har meget simple krav til den film de gerne vil have produceret – det hele skal kunne nås på 60 minutter.

Quickie er et produkt der gør det muligt for virksomheder at sende et aktuelt budskab ud på stedet. Det kan for eksempel bruges hvis en virksomhed er repræsenteret på en messe eller i andre specielle anledninger, hvor det giver mening at gøre opmærksom på sig selv. Det kan også bare være, at I gerne vil ud med et simpelt budskab, og gerne vil have den ud på film – fordi det er det mest effektive redskab på sociale medier. Det er lige så nemt som at lave en film med sin mobiltelefon, men kvaliteten er en helt anden!

1.999,- uden musik & undertekster

 

 
price2

Lav pris

Film produceres ikke billigere end det her!

racing

Aktualitet

Få dit budskab ud med det samme!

place

Levering på stedet

Når filmen er færdig, får du et link til download af filmen med det samme.

Nedenfor kan du se eksempler på Quickies

Odeon

Dette er en klassisk Quickie, som vi lavede for Odeon, der gerne ville gøre opmærksom på deres Business Bar, som de holder en gang hver måned. Filmen indeholder et simpelt budskab og pæne billeder der fanger stemningen af begivenheden.

Film: Businessbar

Øhavsmuseet Faaborg

Dette er en film, som vi lavede for i forbindelse med byggeriet af et nyt Øhavsmuseum i Faaborg. Det er også en klassisk måde at bruge en Quickie på – Simpelt budskab fortalt af en repræsentativ person, i dette tilfælde Thomas (direktør for Øhavsmuseet).

NB: Undertekster inkluderes normalt ikke i en Quickie, men er blevet tilkøbt i denne film.

Film: Nyt Museum

Co-working Plus

Her er en Quickie, som er blevet gjort særligt SoMe-venlig, ved dynamikken i klipningen og det firkantede format, der fylder mere på mobil-skærme. Igen et det et simpelt budskab, som Quickien er perfekt til at eksekvere.

NB: Undertekster inkluderes normalt ikke i en Quickie, men er blevet tilkøbt i denne film.

Film: “Entrepeneur of the Year”-nominee

Er du klar til at tage det næste skridt?

Bliv kontaktet af Abbi
DSCF7113-683x1024cut