Skip to content
Reklamefilm
Reklamefilm

Reklamefilm

new_megaphone

Vil I gerne have en strømlinet og effektiv film, der får jeres virksomhed til at fremstå professionel overfor potentielle kunder? Så kan en professionel Reklamefilm være vejen frem for jeres virksomhed. 

Boost dit salg med en god Reklamefilm

En reklamefilm er en kort film med et stærkt gennemtænkt og visuelt salgsbudskab, der ikke i samme grad kan improviseres ligesom en SoMe Story. Det er en film, der målretter sit budskab mod særlige målgrupper, og ofte er tiltænkt en konkret kampagne, eller produkt, med øje for at øge salget eller styrke et brand image.

Derfor skal en Reklamefilm planlægges, castes, skrives, klippes og filmes på en bestemt og prædefineret facon. Den kan produceres til TV, biograf, hjemmeside, sociale medier, intern brug – ja, stort set til alle platforme.

Hos Instafilm har vi en stor ekspertise indenfor reklamefilm på alle sendeflader. Vi har lavet flere reklame for virksomheder og kommunale instanser på Fyn, blandt andet Odense Film Festival og Nyborg Kommune. Det eneste det kræver at få produceret en effektiv reklamefilm, er en god og vedvarende dialog mellem jer og os.

Reklamefilm med kort varighed

Reklameblokke tillader sjældent særlig meget plads, og derfor har Reklamefilm oftest en varighed mellem 30-60 sekunder, og derfor er det væsentligt, at budskabet bliver klart formidlet. Vi har mange kreative hoveder i Instafilm, som i deres fritid selv udvikler manuskripter og koncepter, der er særdeles dygtige som sparringspartnere på idéer – vi tilbyder også at udvikle og kreere en idé fra bunden.

Reklamefilm for Autohuset Vestergaard

Nedenunder ses en reklamefilm, som vi producerede for Autohuset Vestergaard. Den blev vist i TV og vi er stolte af vores samarbejde og det succesfulde resultat.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit