Skip to content
SoMe Story
SoMe Story

SoMe story

Golden_instafilm

Vi laver rigtig mange produktioner til Facebook, Instagram, LinkedIn mm. Størstedelen af de film vi laver, på tværs af filmtyperne beskrevet på vores hjemmeside, bliver på brugt på sociale medier. Det der gør en SoMe Story speciel, er at vi bruger autenticitet, humor og oprigtighed til at skabe en troværdig og underholdende oplevelse for seeren.

Helt fra starten af Instafilms levetid har vi lavet den type filmproduktioner på Fyn, og det har gjort os uhyre skarpe i at få vores kunder til at fremstå sympatiske og elskværdige på film til sociale medier.

Fremstå autentisk og troværdig med SoMe Story film

Produktet ’Instafilm’ bliver i langt de fleste tilfælde tilrettelagt sociale medier. På de sociale medier, hvor det kræver meget at få folks opmærksomhed – og hvor muligheden for at fravælge eller ignorere reklamer er stor – er det vigtigt, at ens reklamefilm ikke ligner typiske, corporate reklamevideoer.

Man skal tilbyde brugerne en lille ‘oplevelse’, før de bliver interesserede i din virksomhed, fordi de typisk ikke har nogen interesse i at interagere med din film, hvis den netop skriger REKLAME!

Vi kalder dette produkt en SoMe story, fordi det er en minidokumentar, der tager udgangspunkt i en rigtig historie med rigtige mennesker. På den måde bliver jeres virksomhed og medarbejdere fremstillet autentisk og troværdig.

En SoMe story’s forløb kræver ikke meget planlægning. Det eneste der skal være styr på inden optagelserne, er et emne, hvor og hvornår filmen skal optages, samt hvem der skal være med i filmen. Det der gør en SoMe story film troværdig, er netop, at den ikke virker iscenesat, og det er derfor at denne filmtype differentierer sig fra en reklamefilm som produkt.

SoMe Story baseret på humor

I mange tilfælde bruger vi en humoristisk vinkel til at gøre SoMe story filmen underholdende og let spiselig. Humor appellerer til brugere på samme måde som en sjov ven gør. Den man griner sammen med, kan man – som regel – også godt lide!

SoMe Story for Finax

Nedenunder ses en SoMe story film, som vi lavede for Finax i samarbejde med forfatter og blogger Ditte Julie Jensen. Den giver seeren en sjov og autentisk oplevelse og bliver derfor ikke opfattet som en påtrængende reklame.

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit