Skip to content
Testimonial film
Testimonial film

Testimonial film

testimonial

Testimonial film er en video hvor kunder, samarbejdspartnere, ansatte eller andre beretter om hvordan det er handle hos jer eller at arbejde med, i eller omkring jeres organisation. Det er altid rart for udefrakommende at høre fra andre at den organisation de overvejer at starte et forhold til er god nok.

Kunder fortæller

Den mest klassiske form for testimonial er en film med kunder, der fortæller om deres oplevelse med virksomheden. Det er oftest den relation, der giver bedst mening at reklamere for udadtil. At høre andre kunder give positiv feedback på deres oplevelse med en virksomhed skaber tryghed hos nye potentielle kunder. Det kan derfor stærkt anbefales at lave en testimonial film, hvor kunder fortæller om deres positive oplevelser med din virksomhed.

Kombination af testimonial- og præsentationsfilm

En kombination af testimonial- og præsentationsfilm er meget normalt for selvstændige, mindre virksomheder eller mellemstore virksomheder, hvis der for eksempel ikke er ressourcer til at lave begge dele hver for sig.. Men generelt er det også en god og naturlig kombination, at fortælle om ens organisation og dens værdier, fremgangsmåde og fordele, som eksisterende kunder kan bekræfte med deres egne ord.

Næsten som mund-til-mund

Mund-til-mund har altid været den mest troværdige og effektive form for omtale – men det er desværre ikke noget en organisation eller et reklamebureau kan styre.. 😉 Så hvis ikke jeres kunder hører positiv omtale gennem bekendte, er det næstbedste at høre det gennem en troværdig testimonial film.

Aluproff’s testimonial

Her er en testimonial film, som vi producerede for virksomheden Aluproff, der sælger gardiner til enkeltvise, private kunder og store organisationer. Den her film fungerer rigtig godt, fordi kunden, Kim, helt oprigtigt er utrolig begejstret for Aluproffs ydelse – samtidig med at Rasmus fra Aluproff får fortalt, hvem de er. Det stråler ud af Kim, og filmen, at det har været en succesoplevelse for alle parter!

Vil du høre mere?

Ring til os på 50 66 40 80

Eller bliv kontaktet af Frederik

DSC_1951-Edit